Hakukonemarkkinointi edellyttää laadukasta ja kiinnostavaa sisältöä. 

Mainonta digitaalisissa kanavissa on kustannustehokasta, jossa markkinointi voidaan suunnata tarkasti oikealle kohderyhmälle. Sekä hakukonemarkkinointi että display-mainonta edellyttävät kuitenkin laadukasta, vastaanottajaa kiinnostavaa sisältöä ja niiden jatkuvaa päivittämistä.

Meditan hakukonemarkkinoinnin ja display-mainonnan palvelut perustuvat syvälliseen sisältöosaamiseen. Autamme valitsemaan tuotteille ja palveluille oikeat sisällöt, sopivat markkinointikanavat (esim. Google Ads, Youtube, Instagram, LinkedIn ja Facebook Ads) ja kampanjatyypit, jotka nivoutuvat parhaalla tavalla markkinoinnin muihin toimenpiteisiin. 

Maksetun digikanavissa tapahtuvan markkinoinnin perustan muodostaa hakukonemarkkinointi, joka paitsi parantaa omien tuotteiden ja palvelujen näkyvyyttä ja löydettävyyttä, myös tarjoaa hyödyllistä analytiikkatietoa sisältöjen edelleen kehittämiseksi ja kohdentamiseksi omille asiakkaille. Tavoitelluista kohderyhmistä riippuen valitaan sopivat muut markkinointikanavat kuten videomainonta tai sosiaalisen median kanavien erilaiset mainosmuodot. 

Digitaalisen markkinoinnin palvelumme yhdistyvät aina strategiseen suunnitteluun, kohdennettuun sisällöntuotantoon ja optimoidun sisällön – tekstin lisäksi mm. videon ja kuvien – julkaisemiseen verkkosivuilla.  Analytiikan avulla kampanjoita optimoidaan ja sisältöä kehitetään jatkuvasti, jotta sijoitukselle saadaan paras tuotto.   

Autamme myös varmistamaan, että organisaation toiminta on markkinoinnin ja henkilörekisteiden käsittelyn puolesta voimassa olevan lainsäädännön, viranomaisohjeistuksen ja GDPR-säädösten mukaista. 

Palvelumme sisältää mainoskampanjan suunnittelun, sisällön tuottamisen, kampanjasivujen perustamisen ja optimoinnin, kampanjoiden  jatkuvan seurannan ja hakukoneoptimoinnin sekä raportoinnin.  

Tuloksena:

  1. Yrityksesi, tuotteenne tai palvelunne löytyy paremmin
  2. Näkyvyytenne paranee
  3. Verkkoliikenne vilkastuu
  4. Liidien, konversioiden ja myynnin tuottavuutenne kasvaa
  5. Tavoitat tehokkaammin potentiaaliset asiakkaat

Google Partner – Facebook Partner