Tuloksellista digimarkkinointia eri kanavissa

Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme kanssasi strategiseen näkemykseen pohjautuvaa, tuloksellista digimarkkinointia eri kanavissa. Palveluihimme kuuluu mm. hakukoneoptimointi, display-mainonta, some-markkinointi ja markkinoinnin automaatio HubSpotin työkaluilla.

Onnistuaksesi digimarkkinoinnissa tarvitset myös laadukkaita ja kohderyhmällesi personoituja sisältöjä, jotka auttavat asiakkaitasi löytämään etsimänsä helposti.

Hakukonenäkyvyyden ABC+

Löytävätkö uudet asiakkaasi sivusi verkosta? Millä hakusanoilla sinun yrityksesi sivuille pitäisi päätyä? Onnistunut hakukoneoptimointi nostaa yrityksesi hakutulosten kärkisijoille.

Tutustu palveluun

HubSpot markkinoinnin automaatio

HubSpot on pilvipohjainen markkinoinnin automaatiojärjestelmä. Yhdistettynä Meditan tuottamiin laadukkaisiin sisältöihin, HubSpotin työkalut parantavat yrityksesi myynnin ja markkinoinnin tuloksia. 

Tutustu palveluun

Hakukonemarkkinointi ja display-mainonta

Mainonta digitaalisissa kanavissa on kustannustehokasta ja tarkasti oikealle kohderyhmälle suunnattavaa markkinointia. Autamme valitsemaan tuotteille ja palveluille sopivat digimarkkinointikanavat ja kampanjatyypit.

Tutustu palveluun

Somemarkkinointi ja sosiaaliset kanavat

Meditalla on vahvaa näyttöä sekä somemarkkinoinnista ja -mainonnasta että yhteisö- ja some-manageroinnista. Hallitsemme niin Facebook Business -työkalut, LinkedIn-mainonnan kuin Twitterin, Youtuben ja Instagramin.

Tutustu palveluun

Uskomme uteliaisuuteen

Olemme uteliaita perehtymään yrityksesi mahdollisuuksiin. Ota yhteyttä – tehdään viestinnästä yrityksesi arvoa vahvistava voima.

Ota yhteyttä