Joukko uteliaita viestinnän ammattilaisia

Uteliaisuus on hyödyllinen piirre viestinnän ammattilaisissa. Se ohjaa ottamaan selvää asioista. Se helpottaa kokonaisuuksien hahmottamista ja yhteyksien ymmärtämistä. Yhdessä meditalaiset ovat utelias ja asiakkaan parasta vaaliva joukko palveluksessasi. Ota yhteyttä.

vastuullisuusviestinnän asiantuntija Marja Keränen

Marja on kokenut viestinnän asiantuntija ja aiemmin journalisti, joka näkee aina asiat monesta näkökulmasta. Oikein kohdennettu ja oikeaa yleisöä puhutteleva viestintä on kaikkien etu. Kaiken viestinnän tärkeä perusta on strateginen ja sidosryhmien tarpeista lähtevä viestintä.

Marja on koulutukseltaan filosofian maisteri, ja hän on opiskellut muun muassa yhteisöviestintää, innovaatiojournalismia ja kansainvälistä yritysviestintää. Viime aikoina hän on keskittynyt kehittämään vastuullisuusviestinnän ja rekrytointiviestinnän palveluja.

Vapaa-ajalla Marjan löytää varmimmin metsästä, joko retkeilemässä, melomassa tai valokuvaamassa. Kotona hän viihtyy kirja tai käsityö käsissään.

Tean tausta on yritysmaailmasta. Hän on aiemmin vastannut mm. Pohjoismaisen tietoliikenneoperaattorin Suomen maayhtiön viestinnästä.

Tealla on Viestintäpäällikön diplomi, Infor VPD. Hän on opiskellut mm. viestinnän johtamista ja digitaalista markkinointia sekä suorittanut HubSpotin inbound-sertifikaatteja.

Erityisosaamista: vaikuttaja- ja sponsorointiyhteistyöt,kansainvälisten asiakkuuksien projektinhallinta, sosiaalisen median strateginen suunnittelu ja toteutus. Silloin kun Tea ei matkusta maailmalla, hän löytyy yleensä mökiltä.

Aino on sisällöntuottaja ja tiedeviestinnän asiantuntija, joka keskittyy haastavaan sisällöntuotantoon. Ainon ominta aluetta on kirjoittaminen, joka onkin ollut hänelle mieluista puuhaa jo lapsuudessa. Toimittajataustainen tiedeviestijä osaa pukea monimutkaiset sisällöt selkeään ja kiinnostavaan pakettiin.

Tiedeviestinnän maisterilla (FM) on taustallaan kandidaatin tutkinto ympäristötieteestä ja -teknologiasta. Mukaan on mahtunut myös elokuva-alan opintoja. Työn ulkopuolella Aino maalaa, tanssii ja tuijottelee elokuvia tai horisonttia.

Heidin osaaminen keskittyy digitaalisen markkinoinnin ympärille. Erityisesti Heidiä kiinnostaa digimarkkinointi numeroiden näkökulmasta. Työpäiviin kuuluu digikampanjoiden suunnittelua, toteutusta sekä tulosten analysointia ja raportointia. Heidin erityisosaaminen painottuu Google-markkinointiin.

Koulutukseltaan Heidi on kauppatieteiden maisteri, pääaineena markkinointi. Takana on myös aiemmat tradenomin opinnot markkinoinnista. Vapaa-ajallaan Heidi viihtyy muun muassa sulkapallon, lukemisen ja rikossarjojen parissa. Talvisin Heidin voi myös löytää hiihtoladuilta.

Lauri on erikoistunut verkkosivujen ylläpitoon ja kehitykseen visuaalisuus, käytettävyys ja hakukoneoptimointi huomioon ottaen. Lisäksi hän auttaa tuomaan lisäarvoa asiakkaiden ja omien sisältöjen tueksi laadukkaiden valokuvien ja videoiden kautta.

Lauri on tietojenkäsittelyn tradenomi, joka on työn ohessa hankkinut useita inbound-markkinointiin liittyviä sertifikaatteja. Hän tykkää syventää osaamistaan myös vapaa-ajalla tietoturvaan, verkkotekniikkaan sekä palvelimiin liittyen sen ajan, mitä ei vietä sulkapalloillen, pyöräillen tai video- ja lautapelejä pelaillen.

Meditan viestintäassistentti Mari Wuolio

Mari on monitaitoinen viestintäassistentti, jolta sujuvat myös graafisen suunnittelun ja toteutuksen tehtävät. Koulutukseltaan hän medianomi AMK Oulun ammattikorkeakoulusta. Työkokemusta on kertynyt mm. Pohjois-Pohjanmaan ympäristökeskuksen julkaisusihteerin tehtävistä.

Vapaa-aikanaan Mari harrastaa elokuvaa ja tietovisoja sekä erityisesti käsitöitä. Varsinkin neuleita syntyy tiuhaan tahtiin.

Mika on Meditan perustajaosakkaita ja työskennellyt journalismin ja viestinnän parissa pitkälti yli 30 vuotta. Sisältömarkkinoinnin ammattilaisena hän on perehtynyt syvällisesti teknologia-aloihin, erityisesti liikenteen, energia- ja rakennustekniikan ja ajoneuvoteollisuuden kysymyksiin sekä IT- ja tietoturva-aiheisiin.

Mikan työ ja vapaa-aika linkittyvät toisiinsa pitkäaikaisen veneilyharrastuksen kautta. Loputtoman uteliaan ihmisen kiinnostuksen kohteita ovat myös remontointi ja rakentaminen.

Päivi on syväluotaava ja kansainvälisesti verkostoitunut viestintäasiantuntija, joka ”saa insinöörit ja muut alansa asiantuntijat bloggaamaan” myyntiä edistäen. Vapaa-ajan intohimona hänellä on perhepurjehdus, myös talviset lajit ovat mieleen.

Iki-uteliasta asennetta kuvastavat poikkitieteellinen yliopistokoulutus ja +25 vuoden kokemus mm. viestintäalan yrittäjänä, uutistoimittajana ja markkinointipäällikkönä sekä teollisuusyrityksessä että aluekehittämisyhtiössä Keski-Suomen kärkiklustereiden parissa.

Tiinu on Meditan perustajaosakkaita ja toimitusjohtaja vuodesta 1998. Entinen journalisti ja sittemmin viestinnän ja sisältömarkkinoinnin ammattilainen on ollut pitkään mukana toimialatyössä Marketing Finlandin viestintätoimistojen hallituksessa.

Tiinu edustaa Marketing Finlandia Viestinnän eettisessä neuvottelukunnassa VEN:ssä. 2021 hän oli Finnish Comms Awards -kilpailun päätuomari. Muut luottamustehtävät liittyvät lasten ja nuorten oikeuksien edistämiseen. Vapaa-aikaan kuuluvat koira ja kotoilu, käsityöt, lukeminen sekä liikkuminen luonnossa ja vesillä.

Kiinnostaisiko työt joukossamme?

Tervetuloa uteliaiden ammattilaisten joukkoon! Oletpa viestinnän tai digimarkkinoinnin konkari tai vasta urasi alkutaipaleella, saatat olla puuttuva pala joukossamme. Kerro itsestäsi lähettämällä avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä.

Lähetä hakemus