Sisältömarkkinointi rakentaa mainetta

Kun yrityksen sisältömarkkinointi tukee toimintaa, tarjoaa olennaista tietoa ja kiinnostaa tärkeitä kohderyhmiä, se tuo oikeat kontaktit ulottuville. Toimivat sisällöt ovat keino vakuuttaa, vaikuttaa ja jäädä mieleen.

Tuotamme sisältömarkkinointia tasokkaasti ja luotettavasti, liiketoiminnan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Tunnemme verkkosisältöjen vaikutuksen yrityksen näkyvyyteen, tiedonkulkuun sekä brändin ja maineen rakentamiseen. Meditassa tuotetut sisällöt osuvat tavoiteltuun kohderyhmään.

Oma sisällöntuotanto on viestinnän ja markkinoinnin peruskivi. Sitä ohjaa kohdennettuihin avainviesteihin perustuva sisältöstrategia. Olipa sisältö tekstiä, kuvaa tai videoita on mukana aina ymmärrys tavoitteista, tilannekuvasta, sidosryhmien tarpeista sekä sosiaalisen median mahdollisuuksista ja riskeistä.

Jatkuvalla sisällöntuotannolla pidetään huolta sisältöjen ajantasaisuudesta ja sivustojen vetovoimasta. Tuore laadukas sisältö tuo juuri oikeat kävijät oikealle sivustolle ja saa heidät sitoutumaan brändiin yhä vahvemmin.

Hakukonenäkyvyyttä ja palvelevia sisältöjä

Meditalaiset ovat vaativien sisältöjen ammattilaisia. Tuotamme sidosryhmiä palvelevia juttuja, blogitekstejä, artikkeleita, tiedotteita, asiakastarinoita ja videoita tarpeen mukaan. Järjestämme myös sisällöntuotannon yhteistyötä somevaikuttajien, tubettajien ja bloggareiden kanssa.

Huolehdimme sisältöjen löydettävyydestä ja jakamisesta. Kansainvälisessä viestinnässä ja markkinoinnissa teemme myös sisällön lokalisoinnin eli sovittamisen paikalliseen markkinaan. 

Sisältömarkkinoinnin mahdollisuuksia kannattaa hyödyntää myös henkilöstö- ja rekrytointiviestinnässä. Jatkuva oma sisällöntuotanto on luonteva osa viestintäosastopalveluamme.

Tätä Meditan sisältömarkkinointi tarjoaa:

  • Liiketoiminnan tavoitteita tukeva sisältöstrategia ja sisällöntuotanto
  • Ajantasaiset sidosryhmiä kiinnostavat ja sitouttavat sisällöt 
  • Näkyvyyden, maineen ja tiedonkulun vahvistaminen monikanavaisesti
  • Löydettävyys verkossa
  • Brändin ja asiantuntijuuden rakentaminen

Kiinnostuitko sisältömarkkinoinnin kehittämisestä?

Autamme yrityksiä tekemään yhä tuloksellisempaa sisältömarkkinointia. Jätä meille yhteystietosi, niin jutellaan aiheesta lisää. Voit myös tutustua tiimiimme ja ottaa yhteyttä meihin.

Lue myös: