Itsenäisten PR- ja viestintätoimistojen muodostama Worldcom PR Group, johon myös Medita kuuluu, on hyväksynyt kolme uutta partneritoimistoa. Ne sijaitsevat Singaporessa, Nairobissa ja Pariisissa.

Worldcom PR Groupin uudet partneritoimistot ovat IN.FOM Singaporessa, Maarc Pariissa Ranskassa sekä Tell-em Public Relations Nairobissa, Keniassa. Worldcomin kautta voi tavoittaa 132 toimiston yli 2000 viestintäammattilaista, 115 kaupungissa 49 maassa eri puolilla maailmaa.

Singaporessa toimiva IN.FOM on keskittynyt teknologian, terveydenhuollon ja julkisen sektorin asiakkuuksiin. Toimisto on luokiteltu maanosansa laatutoimistojen TOP 5 -joukkoon. Asiakassalkusta löytyvät mm. Microsoft ja Nokia.

Tell-em Public Relations Nairobissa Keniassa on yksi itäisen Afrikan johtavista viestintätoimistoista. Se tarjoaa viestinnän asiantuntijapalveluita mediasuhteisiin, sidosryhmien osallistamiseen, julkisen sektorin vaikuttajaviestintään, tapahtumien järjestämiseen ja moneen muuhun. Sen asiakkaina on globaaleja brändejä Coca-Colasta Huaweihin.

Pariisissa toimiva Maarc lähestyy toimeksiantoja strategisella otteella ja kattavalla palveluvalikoimalla, jossa kaikki viestinnän toimet tukevat toisiaan. Sen asiakkaita ovat jalkapalloseura Paris Saint Germain, toimistojätti 3M, kodintekniikkayhtiö Gifam ja Sanofi.

Suomessa Worldcomia edustaa Medita, joka hyväksyttiin partneriksi syksyllä 2010. Lisää yhteistyöstämme voit lukea täältä.

Julkaistu: 28.3.2019