Unen merkityksestä ja sen laadun vaikutuksesta hyvinvointiin on käyty viime aikoina vilkasta keskustelua Suomessakin. Kutsuimme koolle joukon vaikuttajia ja mediaa tutustumaan Fitbitin syksyn uutuuteen, ääniohjauksella ja entistä kattavammilla uniominaisuuksilla varustettuun Versa 2 lifestyle-älykelloon.

Fitbitin brändilähettiläs Noora Toivo (vas) ja Pohjoismaiden markkinointipäällikkö Lina Kjällström jakoivat Meditan media- ja vaikuttaja-aamussa tietoa ja kokemuksia Fitbitin uusimmasta älykellosta, Versa 2:sta
Fitbitin brändilähettiläs Noora Toivo (vas) ja Pohjoismaiden markkinointipäällikkö Lina Kjällström jakoivat Meditan media- ja vaikuttaja-aamussa tietoa ja kokemuksia Fitbitin uusimmasta älykellosta, Versa 2:sta

Parempaa unta -aamussa Fitbitin Pohjoismaiden markkinointipäällikkö Lina Kjällström kertoi, mitä uutta Fitbit Versa 2 -älykello tarjoaa hyvinvoinnin tueksi ja erityisesti unen seurantaan. Versa-perheen tuorein tulokas tarjoaa entistä edistyneempiä terveyttä tukevia hyvinvointi- ja kuntoiluominaisuuksia, kuten Sleep Score -unilukema. Sen avulla voi seurata paitsi oman uniaikatavoitteensa saavuttamista, myös unen laatua ja sen eri vaiheita.

Nyt julkaistujen ominaisuuksien lisäksi pian on tulossa myös älykäs herätys, Smart Wake, joka käyttää koneoppimista herättääkseen käyttäjän optimaalisessa univaiheessa, kevyen tai REM-unen aikana. Mielenkiintoa tapahtumassa herättivät myös maksuominaisuus Fitbit Pay, musiikkimotivaatiota tarjoava Spotify ja syksyn pimeällä kuntoilijan näkyvyyttä lisäävät heijastavat, kierrätetystä muovista valmistetut lisärannekkeet.

Paketteja avaamassa oli myös Fitbitin Suomen brändilähettiläs, aitajuoksija Noora Toivo. Aktiivisuusmittareiden käyttö on jo vuosia ollut Nooralle osa oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin seuraamista. Nooran ohjeilla teimme helppoja rentoutusharjoituksia, joilla voi hillitä sykettään esim. ennen jännittävää esiintymistä. Versa 2:sta löytyy treeniohjeiden lisäksi myös rentouttava hengitysharjoitus, jonka ehtii tehdä parissa minuutissa vaikka junassa matkalla kotiin tai kiireisen palaveriputken välissä.

Tilaisuudessa mukana olleet testailevat Versa 2:n ominaisuuksia syksyn aikana ja kertovat kokemuksistaan omissa kanavissaan. Jos haluat seurata Fitbitin kuulumisia, uutisia ja vinkkejä, kannattaa pistää sometilit seurantaan: Instagramissa fitbit_fi ja Facebookissa Fitbit (FI). #fitbitFI #hyvinvointi #FitForEverybody

Kuvat: Lauri Kaivo-oja

Fitbit on johtava puettavan teknologian toimittaja, joka auttaa ihmisiä aktiivisemman elämän ja hyvinvoinnin tavoittelussa. Unen seurannassa Fitbit on uranuurtaja. Vuodesta 2009 se on viimeisten kymmenen vuoden aikana koonnut yhden laajimmista uneen keskittyneistä tietokannoista, jossa on yli 7,5 miljardia seurattua yöunta. Medita on tehnyt Fitbitin viestintää ja markkinointia Suomessa loppuvuodesta 2013, jolloin Fitbit saapui Suomeen haastamaan tiukasti kilpailtua markkinaa.

Julkaistu: 11.10.2019

Avainsanat: