Mari Wuolio on monitaitoinen viestintäassistentti, jolta sujuvat myös graafisen suunnittelun ja toteutuksen tehtävät. Koulutukseltaan hän medianomi AMK Oulun ammattikorkeakoulusta. Työkokemusta on kertynyt mm. Pohjois-Pohjanmaan ympäristökeskuksen julkaisusihteerin tehtävistä.

Meditan verkkosivu-uudistuksessa Mari teki mittavan urakan siirtämällä verkkosivuja alustalta toiselle. Sivujen hakukoneoptimoinnin tueksi hän suoritti käytännön töiden rinnalla  HubSpotin SEO-sertifikaatin. Uuden oppiminen ja vaihtuvat tehtävät motivoivat Maria.

“Pidän siitä, että joka viikko tulee jokin uusi tehtävä, joka pitää yleensä hoitaa nopealla aikataululla. Se tuo tervetullutta vaihtelua perushommiin”. Mari kertoo. “Esimerkiksi Suomiveneilee-koajopäiviä varten tein yhteistyöyritysten venepäivityksiä sosiaaliseen mediaan ja muutama viikko sitten keräilin taustatietoja asiakkaamme markkinointia varten”

Vapaa-aikanaan Mari harrastaa elokuvaa ja tietovisoja sekä erityisesti käsitöitä. Varsinkin neuleita syntyy tiuhaan tahtiin.

Julkaistu: 01.06.2022