Worldcom Confidence Indexin (WCI) data on nyt avoimesti saatavissa verkossa. Se tarjoaa arvokasta tietoa päätöksenteon pohjaksi yritysjohtajille ja viestinnän ammattilaisille. WCI on tekoälyn avulla toimiva “elävä” yrityselämän trendejä kuukausittain tarkasteleva seuranta. WCI seuraa yli sadan tuhannen toimitusjohtajan ja toimihenkilön puheenaiheita.

Worldcom Confidence Index seuraa, mikä maailman yritysjohtajia puhuttaa verkossa, ja kuinka luottavaisella tai huolestuneella sävyllä keskusteluja käydään. Nyt tekoälyn keräämä data on kaikkien saatavilla, kun Worldcom julkaisi interaktiivisen WCI-portaalin. 

Tähän asti Medita on tehnyt datan pohjalta nostoja blogeihinsa. Nyt jokainen pääsee tutustumaan dataan vapaasti Worldcomin portaalissa.

Portaalin toimivuudessa on ollut ongelmia Safari-selaimella ja iOS-laitteilla. Jos portaali ei toimi, selain kannattaa vaihtaa Chromeen tai Firefoxiin. 

Interaktiivinen portaali tekee datan tarkastelusta helppoa

 

Interaktiivinen portaali näyttää WCI:n viimeisimmän datan. 

Worldcomin uudessa portaalissa data on saatavilla interaktiivisessa, visuaalisessa muodossa. Worldcom sijoitti visualisointiin auttaakseen organisaatioita ympäri maailman tekemään strategisesti hyviä viestinnällisiä päätöksiä viimeisimpien trenditietojen mukaan. Datasta voi seurata, millaisia yritysjohtajien prioriteetit ovat. Tämä antaa viitteitä siitä, mihin yritysjohtajien kannattaisi keskittää huomionsa. 

Dataa voi tarkastella globaalisti ja sen avulla näkee, mitä yli sata tuhatta yritysjohtajaa 40 maassa ajattelevat. Visualisoinnin ansiosta dataa on yksinkertaista lukea, ja sitä voi suodattaa oman alan kiinnostuksen mukaan. Data päivittyy portaaliin kuukausittain. 

Medita edustaa kansainvälistä viestintätoimistojen yhteisöä Worldcom Public Relations Groupia Suomessa. Worldcom on julkaissut Confidence Index-raportteja vuodesta 2018. 

Katso tästä uuden portaalin esittelyvideo (englanniksi).

Worldcom Confidence Index -raportti (WCI) kertoo kuukausittain, mikä yritysjohtajia puhuttaa. Tekoälyn avulla tarkastellaan yli 100 000 yritysten ylimpään johtoon kuuluvan ammattilaisen luottavaisuutta ja huolestuneisuutta 20 aihepiirissä kansainvälisesti. 

Worldcom Public Relations Group

Worldcom Public Relations Group (Worldcom) on maailman johtava itsenäisesti omistettujen suhdetoiminta- ja viestintäyritysten yhteistyöorganisaatio. Sen 132 toimistoa työllistävät yli 2000 työntekijää 115 kaupungissa, 49 maassa, kuudessa maanosassa. Worldcomin partnerit tarjoavat ainutlaatuisen yhteyden markkinoilleen. Worldcom-partnereiden yhteenlaskettu liikevaihto on 300 miljoonaa dollaria. Suomessa Worldcomia edustaa Viestintätoimisto Medita Oy.

Julkaistu 18.5.2022