Olemme jälleen mukana Suomen suurimmassa yhteisömanagerien tapahtumassa. CMADFI 2019 kokoaa 27.-28.1.2019 vaikuttavan joukon itsenäisiä ja eri organisaatioissa toimivia yhteisö- ja somemanagereita vertaisoppimaan, kehittämään toimintaa sekä verkostoitumaan. Tapahtuma järjestetään nyt jo kahdeksatta kertaa.

Päivien aikana kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ajankohtaisista teemoista. “Analytiikkaa arkeen”-puheenvuorossaan Meditan johtava viestintäkonsultti Mika Särkijärvi avaa, miten lukea dataa somessa ja digikampanjoissa. Tärkeintä ei ole kerätty tieto, vaan se, mitä sillä tehdään. Miten sitä tulkitaan ja kuinka tulokset saadaan hyötykäyttöön päätöksenteon ja liiketoiminnan kehittämisen tueksi.

Yhteisömanagerin arkeen mahtuu paljon

Vuoden 2019 CMADFI kokoaa yhteisömanagerit 28.-29.1.Yhteisömanagerin tehtäväkenttä on monipuolinen ja vaativa. Onhan some reaaliaikainen näyteikkuna organisaatioon ja sen hyvä hoitaminen vaatii sekä aikaa että resursseja.

Joskus omaan tekemiseen tarvitaan vahvistusta ja silloin voi strateginen viestintäkumppani olla avuksi. Meditalta saat apua yhteisömanagerointiin kokonaan ulkoistettuna palveluna tai sovitun vastuunjaon mukaisesti. Jos aiheet ovat ajankohtaisia teidän organisaatiossanne,  jutellaan lisää ja etsitään ratkaisut yhdessä!
Kuva: Karri Anttila

Kyllä kiitos, haluan kuulla lisää

 

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *