Meditan kansainvälinen yhteistyöorganisaatio Worldcom PR Group on löytänyt uuden kumppanin Venäjältä. Moskovalaisen viestintätoimisto R.I.M.:n toimitusjohtaja Jacob Minevich kertoi toimistonsa palveluista Worldcomin EMEA-kokouksessa Sardiniassa syyskuun lopulla.  

Vuonna 1993 perustettu R.I.M. on Venäjän suurimpia ja pisimpään toimineita viestintätoimistoja. Se tarjoaa laadukkaita viestintä- ja markkinointipalveluja julkisen sektorin viestinnässä (public affairs) sekä yritys- ja digiviestinnässä. Sen yli sata viestinnän ja markkinoinnin ammattilaista on toteuttanut toista tuhatta onnistunutta kampanjaa venäläisille ja monikansallisille yrityksille ja menestynyt alan kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa.  R.I.M. on merkittävän kansallisen PR-palkinnon Silver Archerin perustaja ja yksi Venäjän viestintätoimistojen liiton perustajista

R.I.M.:n hallituksen puheenjohtaja Igor Pisarsky kertoo heidän jakavan itsenäisten viestintä- ja markkinointitoimistojen yrittäjyyden arvot ja energian. Niiden avulla R.I.M. voi tarjota asiakkailleen alansa ajanmukaisinta palvelua maailmanlaajuisesti ja tukea myös Worldcomin asiakkaiden toimintaa Venäjällä ja IVY-maissa.

 

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *