Meditan ulkoinen viestintäosaston roolit
Ulkoinen viestintäosasto on yrityksen käytettävissä tarpeen mukaan. Viestintäpalvelu tukee niin viestinnän ja markkinoinnin perustan laatimisessa, seurannassa kuin toteuttamisessa.

Tarvittava viestintäpalvelu aina ulottuvilla

Ulkoinen viestintäosasto on mittojen mukaan räätälöity viestintäpalvelu. Se on aina oikeankokoinen ja vastaa tarpeisiin. Viestintäosasto tarjoaa täydentävää osaamista ja tekijöitä yrityksen omaan viestintä- ja markkinointihenkilöstöön. Se voi myös olla viestintäpäällikkö tai monitaitoinen tiimi, joka ottaa laaja-alaisen vastuun yrityksen viestinnästä.

Viestintäosastopalvelu tuo potkua pitkäjänteiseen viestinnän ja markkinoinnin toteuttamiseen ja kehittämiseen. Oli viestintätarpeesi suuri tai pieni, suunniteltu tai yllättävä, Meditan laaja ja terävä viestintäosaaminen on käytössäsi.

Pitkäjänteistä viestintää ja markkinointia

Lähdemme liikkeelle alkukartoituksesta, syvällisestä perehtymisestä ja avainviestien laatimisesta. Ne antavat viestinnän strategialle tukevan pohjan ja tekemiselle oikean suunnan.

Tämän palvelun tarjoama jatkuva viestinnän tuki ja toteutus mitoitetaan asiakkaan tarpeiden ja resurssien mukaisesti. Se voi pitää sisällään viestintäpalveluita aina konsultoinnista ja koulutuksesta sisällöntuotantoon, mediasuhteisiin, digitaaliseen markkinointiin tai kriisiviestintään.

Käytössäsi on sitoutunut tiimi, johon valitaan Meditan viestintäkonsulteista juuri sopiva osaaminen ja toimialatuntemus. Tarvittaessa meditalainen viestintäosaaja toimii asiakasyrityksen tiloissa. Tiimiä johtaa projektipäällikkö, joka tulee tutuksi jo kumppanuuden alussa. Hän pitää yhteyttä ja vastaa koko Meditan tiimin työstä.

Millainen on yrityksesi viestinnän unelmatiimi? Ota yhteyttä, tehdään yhdessä viestinnästä yrityksesi vahvuus.

Tätä Meditan ulkoistettu viestintäosasto -palvelu tarjoaa:

  • Kokonaisvaltainen viestintäpalvelu tai lisäresurssi
  • Mitoitetaan tarpeiden mukaan
  • Käytettävissä laaja viestinnän ja markkinoinnin osaaminen
  • Nimetty sitoutunut tiimi
  • Pitkäjänteinen tuloksekas yhteistyö
  • Ulkopuolinen näkemys yrityksen viestintään

Lue lisää: