Sisäinen viestintä luistamaan, työnantajakuva kuntoon

Yrityksen sisäinen viestintä vaikuttaa muun muassa työilmapiiriin, motivaatioon, tiedonkulkuun ja toiminnan tehokkuuteen. Hyvä työnantajakuva vahvistaa sitoutumista sisäisesti ja herättää kiinnostusta yritystä kohtaan. Selkeiden viestien ja toimivien kanavien ohella avainasemaan nousevat sisäinen viestintä, esimiesten vuorovaikutustaidot ja someuskottavat työntekijälähettiläät.

Teemme henkilöstölehtiä, intranet-sisältöjä, tiedotteita, esitysaineistoja ja verkkosivu-uudistuksia. Valmennamme henkilöstöä esimerkiksi asiantuntijoiden viestinnässä ja some-taidoissa tai autamme laatimaan toimivan someohjeistuksen.

Rekrytointiviestintä – houkuttele oikeat osaajat töihin

Kohdennettu rekrytointiviestintä jouduttaa hakuprosessia ja ehkäisee vääriä valintoja. Odotusten hallinta on tärkeää niin työnantajalle kuin -hakijalle, jotta oikeat työt ja tekijät löytävät toisensa. Pitkäjänteinen työnantajakuvan rakentaminen herättää oikeiden osaajien kiinnostuksen yritystä kohtaan.

Meditan rekrytointiviestinnän palvelussa määrittelemme tavoitteet ja mittarit, tuotamme sisällöt, valitsemme toimivat kanavat ja varmistamme, että verkkosivut tukevat rekrytointia. Hyödynnämme rekrytointiviestinnässä soveltuvia sosiaalisen median kanavia ja pidämme huolen hakukonenäkyvyydestä.

HR- ja rekrytointiviestintä on luonteva osa Viestintäosasto-palvelua, jolloin tuotettua sisältöä voidaan käyttää myös työnantajakuvan rakentamiseen sekä viestinnän ja sisältömarkkinoinnin muihin tarpeisiin eri kanavissa.

Lue asiakastarina Pihla Groupin henkilöstöviestinnästä

Tätä Meditan sisäisen viestinnän palvelu tarjoaa:

  • Tiedonkulku yrityksen sisällä
  • Sisällöt sisäiseen viestintään
  • Rekrytointiviestintä
  • Työnantajakuvan rakentaminen
  • Henkilöstön viestintäosaamisen kehittäminen

Kiinnostuitko?

Meiltä saat tukea sisäisen viestinnän kehittämiseen. Jätä meille yhteystietosi, niin jutellaan aiheesta lisää. Voit myös tutustua tiimiimme ja ottaa yhteyttä suoraan keneen tahansa meistä.