Medianäkyvyys edellyttää aktiivisuutta

Johdonmukainen ja uskottava julkisuuskuva eli maine rakentaa yrityksen brändiä. Säännölliset yhteydet mediaan ja toimintaympäristön tuntemus ovat lähtökohtia näkyvyydelle mediassa. Mediaseuranta ja viestinnän mittaaminen ovat yritys- ja organisaatioviestinnän perusasioita: mitä vaikutuksia viestinnällämme on ollut, mikä toimii ja mikä ei?

Teemme media- ja some-suunnitelmat, tuotamme tiedotteet ja taustamateriaalit, vastaamme jakelusta ja kontaktoinnista. Järjestämme lehdistötilaisuudet tai -vierailut ja tarjoamme asiakkaidemme asiantuntijoita median haastateltavaksi. Tunnemme suomalaisen mediakentän pelisäännöt.

Mediaseuranta maineen rakentamisen taustalla

Mediasuhteet ovat tärkeä osa Viestintäosasto-palveluamme. Jatkuva mediaseuranta luo valmiudet nopeaan reagointiin, antaa ideoita yrityksen omalle sisällöntuotannolle ja tarjoaa näköalan julkisuuden kehittymiseen. Se on tärkeä maineen rakentamisen perusta. 

Seuraamme mediaa päivittäin online- ja sosiaalisen median seurantapalveluilla. Analysoimme julkisuutta ja ehdotamme toimenpiteitä, kun on aihetta tarttua tilaisuuteen. Autamme myös kriisiviestinnässä.

Kansainvälisissä mediasuhteissa luotamme Worldcom-partnereidemme paikalliseen markkina-alueen ja median tuntemukseen.

Tarvitsetko lisää tunnettuutta tai reagointikykyä? Ota yhteyttä!

Tätä Meditan mediasuhteet, maine ja PR-palvelu tarjoaa:

  • Johdonmukainen ja uskottava julkisuuskuva
  • Näkyvyys toivotussa mediassa
  • Säännölliset yhteydet mediaan: tiedotteet, taustamateriaalit, jakelut ja kontaktoinnit
  • Toimintaympäristön tuntemus: jatkuva mediaseuranta ja toimenpide-ehdotukset
  • Kansainvälisissä mediasuhteissa Worldcom-partnerit
  • Viestinnän ammattilainen tukena kriisitilanteessa