Medianäkyvyys edellyttää aktiivisuutta

Johdonmukainen ja uskottava julkisuuskuva eli maine rakentaa yrityksen brändiä. Säännölliset yhteydet mediaan ja toimintaympäristön tuntemus ovat lähtökohtia näkyvyydelle mediassa. Mediaseuranta ja viestinnän mittaaminen ovat yritys- ja organisaatioviestinnän perusasioita: mitä vaikutuksia viestinnällämme on ollut, mikä toimii ja mikä ei?

Teemme media- ja somesuunnitelmat, tuotamme tiedotteet ja taustamateriaalit sekä vastaamme jakelusta ja kontaktoinnista. Järjestämme lehdistötilaisuudet tai -vierailut ja tarjoamme asiakkaidemme asiantuntijoita median haastateltavaksi. Tunnemme suomalaisen mediakentän pelisäännöt.

Mediaseuranta maineen rakentamisen taustalla

Mediasuhteet ovat tärkeä osa Viestintäosasto-palveluamme. Jatkuva mediaseuranta luo valmiudet nopeaan reagointiin, antaa ideoita yrityksen omalle sisällöntuotannolle ja tarjoaa näköalan julkisuuden kehittymiseen. Se on tärkeä maineen rakentamisen perusta.

Seuraamme mediaa päivittäin online- ja sosiaalisen median seurantapalveluilla. Analysoimme julkisuutta ja ehdotamme toimenpiteitä, kun on aihetta tarttua tilaisuuteen. Autamme myös kriisiviestinnässä.

Kansainvälisissä mediasuhteissa luotamme Worldcom-partnereidemme paikalliseen markkina-alueen ja median tuntemukseen.

Tarvitsetko lisää tunnettuutta tai reagointikykyä? Ota yhteyttä!

Tätä Meditan mediasuhteet, maine ja PR-palvelu tarjoaa:

  • Johdonmukainen ja uskottava julkisuuskuva
  • Näkyvyys toivotussa mediassa
  • Säännölliset yhteydet mediaan: tiedotteet, taustamateriaalit, jakelut ja kontaktoinnit
  • Toimintaympäristön tuntemus: jatkuva mediaseuranta ja toimenpide-ehdotukset
  • Kansainvälisissä mediasuhteissa Worldcom-partnerit
  • Viestinnän ammattilainen tukena kriisitilanteessa

Kiinnostuitko?

Autamme ja sparraamme yrityksiä mediaviestinnän kehittämisessä. Jätä meille yhteystietosi, niin jutellaan aiheesta lisää. Voit myös tutustua tiimiimme ja ottaa yhteyttä suoraan keneen tahansa meistä.

Lue myös: