Viestinnän työkalut ja teot yrityksesi tarpeisiin

Meditan ulkoinen viestintäosasto

Viestintäpalveluihin kuuluu vahvan perustan luominen ja jatkuva ymmärrys tilannekuvasta.

Meditan viestintäpalvelu vastaavat yritysten erilaisiin viestinnän ja markkinoinnin tarpeisiin suunnittelusta toteutukseen. Tiimimme monipuolisesta osaamisesta räätälöimme kullekin asiakkaalle liiketoiminnan strategisiin tavoitteisiin sopivan kokonaisuuden.

Toimimme pitkäjänteisesti ja varmistamme viestinnän korkean laadun. Viestinnän vahvan perustan ja yrityksen tavoitteita tukevan suunnan luomiseksi olemme kehittäneet toimivat työkalut.

Viestintäpalvelut käytössäsi

  • Avainviestit ovat viestinnän ja markkinoinnin perusta, joka auttaa hyödyntämään käytössä olevat resurssit tehokkaasti. Avainviestit tarvitaan, jotta viestintä voi olla osuvaa, vaikuttavaa ja laaja-alaista.
  • Digitaalinen markkinointi lisää liiketoiminnan näkyvyyttä, löydettävyyttä, osuvuutta ja vaikuttavuutta verkossa. Digimarkkinoinnin keinot ovat ohittamaton osa toimivaa viestintää ja markkinointia.
  • Mediasuhteet, maine ja PR -kokonaisuudella tarkoitamme julkisuuskuvan ja näkyvyyden pitkäjänteistä rakentamista. Jatkuva ja aktiivinen työ on esimerkiksi tiedottamista, osuvaa sisällöntuotantoa, vuorovaikutusta ja seurantaa.
  • Rekrytointiviestintä on systemaattista työtä tunnettuuden, positiivisen työnantajakuvan ja työpaikkojen vetovoiman vahvistamiseksi.
  • Sisäinen viestintä edistää yhteistä ymmärrystä, parantaa tiedon kulkua sekä sitouttaa. Sisäinen ilmapiiri näkyy ulospäin ja rakentaa siten myös yrityksen mainetta.
  • Sisältömarkkinointi palvelee yrityksen eri sidosryhmien tarpeita. Se on keino vaikuttaa, tarjota tietoa ja jäädä mieleen. Laadukkaat ja osuvat sisällöt tuovat tulosta.
  • Sosiaalinen media valitaan kohderyhmän ja viestintätarpeen mukaan. Meditalla on vahvoja näyttöjä some-markkinoinnista ja yhteisömanageroinnista. Työskentelemme jatkuvasti yrityskuvan kehittämisen ja rekrymarkkinoinnin parissa monipuolisesti eri kanavissa.
  • Ulkoinen viestintäosasto on viestintäpalvelu, joka skaalautuu asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Se palvelee tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti ympäri vuoden. 
  • Viestinnän auditointi on intensiivinen ja kattava palvelu, joka osoittaa yrityksen viestinnän kehittämiskohteet ja keinot rakentavasti ja asiantuntevasti. Se antaa viestinnän kehittämiselle mittarit.
  • Vastuullisuusviestintä suojaa ja kasvattaa yrityksen arvoa. Hyvät käytännöt ja edistysaskeleet kannattaa tehdä näkyväksi aktiivisella ja kiinnostavalla vastuullisuusviestinnällä. Monessa organisaatiossa tehdään jo vapaaehtoisesti enemmän kuin laki tai lupaehdot sen toiminnalta edellyttävät, mutta tästä ei aina kerrota ulospäin.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Autamme eri alojen organisaatioita onnistumaan viestinnässä. Jätä meille yhteystietosi, niin voimme jutella lisää sinulle ajankohtaisista asioita. Voit myös tutustua tiimiimme ja ottaa yhteyttä suoraan keneen tahansa meistä.