Viestinnän työkalut ja teot yritysten eri tarpeisiin

Meditan ulkoinen viestintäosasto
Viestintäpalveluun kuuluu vahvan perustan luominen ja jatkuva ymmärrys tilannekuvasta.

 

Meditan viestintäpalvelu vastaa yritysten erilaisiin viestinnän ja markkinoinnin tarpeisiin, niin suunnitteluun kuin toteutukseen. Meditan monipuolisesta osaamisesta räätälöidään kullekin asiakkaalle sopiva kokonaisuus.

Toimimme pitkäjänteisesti ja pidämme kiinni viestinnän korkeasta laadusta. Viestinnän vahvan perustan luomiseksi ja yrityksen tavoitteita tukevan suunnan varmistamiseksi Meditassa on kehitetty toimivat työkalut.

Meditan viestintäpalvelut käytössäsi

  • Avainviestit ovat viestinnän ja markkinoinnin perusta, joka auttaa hyödyntämään käytössä olevat resurssit tehokkaasti. Avainviestit tarvitaan, jotta viestintä voi olla osuvaa, vaikuttavaa ja laaja-alaista.
  • Digitaalinen markkinointi on näkyvyyttä, löydettävyyttä, osuvuutta ja vaikuttavuutta verkossa. Se on ohittamaton osa toimivaa viestintää ja markkinointia.
  • Mediasuhteet, maine ja PR rakentavat julkisuuskuvaa ja näkyvyyttä. Ne ovat jatkuvaa ja aktiivista työtä, kuten tiedottamista, osuvaa sisällöntuotantoa, vuorovaikutusta ja seurantaa.
  • Sisäinen viestintä edistää ymmärrystä ja tiedon kulkua sekä sitouttaa. Jokainen työntekijä voi olla yritykselle työntekijälähettiläs.
  • Sisältömarkkinointi palvelee yrityksen eri sidosryhmien tarpeita. Se on keino vaikuttaa, tarjota tietoa ja jäädä mieleen. Laadukas ja osuva sisältömarkkinointi toimii ja tuo tulosta.
  • Sosiaalinen media valitaan kohderyhmän ja viestintätarpeen mukaan. Meditalla on vahvoja näyttöjä some-markkinoinnista ja yhteisömanageroinnista. Työskentelemme jatkuvasti yrityskuvan kehittämisen ja rekrymarkkinoinnin parissa lukuisilla eri kanavissa.
  • Ulkoinen viestintäosasto on viestintäpalvelu, joka skaalautuu asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Se palvelee tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti ympäri vuoden. 
  • Viestinnän auditointi on intensiivinen ja kattava viestintäpalvelu, joka osoittaa yrityksen viestinnän kehittämiskohteet ja keinot rakentavasti ja asiantuntevasti. Se antaa viestinnän kehittämiselle mittarit.

 

Haluatko kuulla lisää?

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi palveluihin tai viestinnän tarpeisiin liittyen.

Ota yhteyttä