Viestintätoimisto Jyväskylä Kauppalaispiha
Meditan uuteen Jyväskylän toimistoon tullaan Kauppalaispihalta, kuntokeskuksen vierestä toiseen kerrokseen.

Meditan Jyväskylän toimisto on muuttanut Torikeskuksesta naapurikiinteistöön. Matkakeskus, keskustan lounaspaikat, kuntosalit ja muut palvelut ovat yhtä lähellä kuin ennenkin.

Meditan uusi Jyväskylän toimisto
Viestintäkonsultti Tommin saarekkeessa työskentelevät myös web-assistentti Lauri ja graafikko Juha.

Uusi entistä pienempi ja
kodinomaisempi toimisto sopii toiminnallisesti hyvin viestintätoimistolle, jossa osa töistä tehdään tiimityönä ja erityistä keskittymistä vaativat tehtävät rauhassa etätyönä. Ratkaisu on myös taloudellisesti perusteltu, nyt joka neliö on päivittäin käytössä.

Neuvottelutila Meditan Jyväskylän toimistolla
Reetta on valinnut työpisteekseen vaihteeksi neuvottelutilan.

Kodinomaisuutta toimistoon tuo pohjaratkaisu, joka on alunperin tehty asumiseen. Katutason ravintoloiden takia tilat on muutettu toimistoiksi. Varsinainen työtila koostuu avarasta olohuoneesta ja kahdesta pienestä huoneesta, joihin voi vetäytyä oven taakse. Terassia muistuttavan pienen viihtyisän neuvottelutilan voi rauhoittaa sisäänpäin lasiovella tai avata liukuoven ulos ranskalaiselle parvekkeelle. Hyvin varusteltu keittiö mahdollistaa yhteiset ateriat ja jopa kokkaamisen. Työhyvinvointia tukee myös sauna, jota Meditan kuntosali- ja työmatkakuntoilijat ja saunaharrastajat arvostavat.

Medita on melkein paperiton viestintätoimisto
Toimisto on muuton jäljiltä lähes paperiton.

Toimisto on muuton jäljiltä lähes paperiton. Säilytystilaa muulle tarpeistolle on mukavasti. Tietojärjestelmien ansiosta minkään tarvittavan etsiskelyyn ei tarvitse käyttää aikaa.

Sisäänkäynti on Kauppalaispihalta kuntokeskus Positiven vierestä C-rappuun, josta noustaan toiseen kerrokseen. Postiosoite on Yliopistonkatu 34 C 35, 40100 Jyväskylä.

 

 

 

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *