Medita on osa Worldcom Public Relations -verkostoa, joka on juuri saanut neljä uutta partneria Dominikaanisesta tasavallasta, Kreikasta, Portugalista ja Teksasista Yhdysvalloista. Yli 140 toimiston verkosto on myös asiakkaidemme hyödynnettävissä. Kokemus paikallisista markkinoista tukee tunnettuuden vahvistamista ja tuotteiden sekä palvelujen lokalisointia.

Worldcomin uudet partneritoimistot ovat:

  •       AF Communicacion (Dominikaaninen tasavalta)
  •       JNL+ (Kreikka)
  •       Join Partnership, KGBTexas Communications (San Antonio, Teksas)
  •       Tabua Digital (Portugali).

Olemme todella innostuneita uusista partnereista ja toivotamme heidät tervetulleeksi kasvavaan verkostoomme. Odotamme yhteistyötä ja heidän panostaan toiminnalle, kertoo Worldcomin toimitusjohtaja Todd Lynch.

– Haluamme lisää partnereita, jotka paitsi kasvattavat maantieteellistä kattavuuttamme, myös tuovat mukanaan tämän hetken sekä tulevien vuosien tarpeisiin vaadittavaa osaamista ja taitoja.

Worldcom Public Relations Group on aktiivisesti maailmanlaajuisesti toimiva itsenäisten viestintä- ja pr-toimistojen organisaatio, jonka partnerit tarjoavat palveluita 115 markkina-alueella ja kuudella mantereella. Toimistoissa työskentelee yli 2000 viestinnän ammattilaista.

Medita on Suomen partnerina mukana Worldcomin toiminnassa. Kansainvälinen yhteistyö avaa näkymän yhteiskunnalliseen ilmapiiriin, liiketoimintaan, kulttuuriin ja eri sidosryhmien odotuksiin eri markkinoilla. Se myös varmistaa, että olemme aina ajan tasalla oman alamme kehityksestä globaalisti.

 

Haluatko pysyä ajan tasalla viestintäalan kehityksestä?

Nostamme viestinnän ajankohtaiset ilmiöt ja käytännöt esiin uutiskirjeessämme. Noin kymmenen kertaa vuodessa lähetettävä uutiskirje auttaa pysymään ajan tasalla alan keskustelusta ja vähän Meditankin kuulumisista.

TILAA UUTISKIRJE!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *