Saga Wiklund journalistista sisältöstrategiksi

“Tulin Meditaan tekemään journalistisella otteella ajankohtaisia ja luotettavia sisältöjä, jotka myös saavat näkyvyyttä verkossa. Olen tekstin tekemisen ammattilainen, jolla on yli 20 vuoden työkokemus toimittajan ja tuottajan työstä eri mediataloissa.

Olen työskennellyt aikakaus- ja sanomalehdissä, verkkojournalismin parissa, radiossa ja uutistoimistossa. Uutistoimittajan työn lisäksi olen tehnyt muun muassa tiedeosaston tuottajan töitä. Erikoistumisalueitani ovat terveys ja teknologia.

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineena tiedotusoppi, ja lisäksi olen opiskellut lääketieteen perusteet.

Minua innostaa ja motivoi uuden oppiminen, haastaviinkin asiakokonaisuuksiin syventyminen ja hyvien ratkaisujen etsiminen yhteistyössä asiakkaan ja kollegojeni kanssa.”

– Saga Wiklund