BBA, MBA Henrik Resman on kutsuttu Viestintätoimisto Meditan liiketoimintajohtajaksi. Resmanilla on yli 30 vuoden kokemus yritysjohdon ja kansainvälisen liiketoiminnan tehtävistä Suomessa ja maailmalla. Valtaosa kokemuksesta on kertynyt liikkeenjohdon, myynnin ja markkinoinnin rooleissa mediataloissa ja viestintä- ja markkinointiviestintätoimistoista. 

Henrik Resman tulee vauhdittamaan Meditan kasvua

Monipuolisesti kielitaitoinen Resman on johtanut kansainvälistä liiketoimintaa strategisesta suunnittelusta yritysjärjestelyjen toteutukseen, markkinoinnista ja sisällöntuotannosta hallitusten ja johtoryhmien toiminnan kehittämiseen. 

– Eri kokoisten ja eri kehitysvaiheissa olevien yritysten liiketoiminnan haasteet ja mahdollisuudet ovat tulleet tutuiksi niin konsernin palveluksessa kuin alkavan yrityksen enkelisijoittajan roolissa, hän sanoo.

Meditassa Resmanin tavoitteena on kehittää yhtiön liiketoiminta uudelle tasolle vahvistamalla toimiston tunnettuutta teknologia- ja asiantuntijayritysten strategisen viestinnän, mediasuhteiden ja vastuullisen sisältömarkkinoinnin kumppanina. 

– Medita menestyi mainiosti Taloustutkimuksen pari vuotta sitten tekemässä viestintätoimistojen yrityskuvatutkimuksessa, mutta oli koko tutkitun joukon heikoiten tunnettu, hän mainitsee yhtenä ilmeisenä kehityskohteena.

Vapaa-ajallaan Henrik Resman viihtyy merimaisemissa niin retki- kuin kilpapurjehduksen parissa. Perheeseen kuuluvat puoliso ja aikuiset lapset.

Tutustu Henrikiin tarkemmin Linkedinissä

Viestintätoimisto Medita Oy jatkaa 1997 perustetun Medita Communication Oy:n liiketoimintaa. Yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä ja Jyväskylässä. Medita on erikoistunut teknologia- ja asiantuntijaorganisaatioiden strategiseen viestintään ja sisältömarkkinointiin. Sen vahvoja toimialoja ovat ajoneuvot ja liikenne, energia ja rakennustuoteteollisuus sekä hyvinvointi ja terveysteknologia. Liikevaihto 2020 oli 1,2 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 11 viestinnän ammattilaista.

 

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *