Meditan asiakkaita

Asiakastarinat:

Finnboat logo

Ulkoinen viestintäosasto

”Yhteistyö Meditan kanssa on tuonut kaikkeen viestintäämme ammattimaisen ja suunnitelmallisen otteen ja voin lämpimästi suositella heitä viestinnän kokonaisvaltaiseen hoitamiseen”

Jouko Huju
Finnboat ry, hallituksen puheenjohtaja

Lue asiakastarina

Sisäinen viestintä

”Henkilöstöviestinnän toteuttamisessa on välttämätöntä, että viestintätoimiston tiimi tuntee ja ymmärtää yrityksen toiminnan, tavoitteet ja henkilöt hyvin. Hyvä toimialatuntemus on lähtökohta. Meditan tiimiin ja heidän työnsä laatuun voimme luottaa.”

Marko Kohvakka
Inwido Finland henkilöstöjohtaja

Lue asiakastarina

LH Lift logo

Markkinointiviestinnän ulkoistaminen

”Meditan kanssa on ollut mukava toimia, kun kaikkia alan tai tuotteidemme perusasioita ei ole tarvinnut selittää. Kun toimiala on valmiiksi tuttu, niin se helpottaa työskentelyä ja silloin saadaan parempia ideoita.”

Kari Piltonen
Toimitusjohtaja

Lue asiakastarina

Suur-Savon Sähkö logo

Viestinnän auditointi

”Meille viestinnän auditointi antoi hyvän yleiskuvan, millä tasolla eri toiminta-alueilla ollaan ja mihin meidän tulisi erityisesti keskittyä toiminnan kehittämisessä. Löysimme selkeitä kehittämiskohteita, jotka otamme mukaan toimintasuunnitelmiin.”

Johanna Rautio
Kehityspäällikkö

Lue asiakastarina

Valtra logo

Sisältömarkkinointi

”Halusimme omien resurssiemme rinnalle monipuoliseen sisällöntuotantoon ja projektitukeen ammattitaitoisen ja alaa tuntevan kumppanin. Pitkä yhteistyö Meditan ja Valtran välillä on toiminut joustavasti, luotettavasti ja tehokkaasti.”

Hannele Kinnunen
Viestintäpäällikkö

Lue asiakastarina

 

Palvelemme myös:

Meditan asiakkaita Buster Boats Meditan asiakkaita Expomark Meditan asiakkaita Finse Meditan asiakas FitbitMeditan asiakkaita Galvatek K-Auto logo  Meditan asiakkaita Kronos  Meditan asiakkaita Kuopion Energia PEL-Tuote  Meditan asiakkaita Roima Teknologiateollisuus logoMeditan asiakkaita Tieto  Meditan asiakkaita TietoAkseli  Meditan asiakkaita Veolia