EID Robotics Oy logo

Viestintästrategia

EID Robotics tarvitsi uuden innovaationsa ANT Plant -tuotantokonseptin kansainväliseen markkinointiin kumppania. EID Roboticsilla arvostettiin Meditan asiantuntijoiden panosta erityisesti markkinointiviestinnän strategisessa suunnittelussa, joka on perusta kaikelle operaviisielle markkinoinnille.

Lue asiakastarina

Finnboat logo

Ulkoinen viestintäosasto

”Meditan asiantuntemus on vienyt Finnboatin viestintää selkeästi ammattimaisempaan ja parempaan suuntaan. Yhteistyö on saumatonta ja voimme aidosti puhua Meditasta Finnboatin viestintäosastona. Näin me voimme keskittyä ydinosaamiseemme ja palvella jäsenkuntaamme paremmin.”

Jarkko Pajusalo
Toimitusjohtaja

Lue asiakastarina

K-Auto

”Autoalan viestinnässä käytetään paljon omanlaistaan terminologiaa ja teknologiakin on usein monimutkaista, jolloin asiantuntemus alasta on ehdoton edellytys. Viestintäyhteistyön kautta saamme myös enemmän näkyvyyttä erilaisille teemoille.”

Riitta Karjalainen
Viestintäpäällikkö

Lue asiakastarina

Kiho

Mediasuhteet

”Yhteistyömme tulokset mediaviestinnässä ovat olleet tosi hyviä. Tunnettuutemme on kasvanut ja Kihon brändin uskottavuus on vahvistunut huomattavasti. Olemme saaneet äänemme kuuluviin valtakunnallisessa ja kansainvälisessä mediassa sekä ammattilehdissä. Mediakampanjat ovat selvästi kasvattaneet yhteydenottojen määrää ja olemme saaneet mielenkiintoisia liidejä medianäkyvyyden ansiosta.”

Antti Koponen
Toimitusjohtaja ja omistaja
Kiho / Mastercom Oy

Lue asiakastarina

Numerola

Asiantuntijasisällöt

”Meditan tuottamat sisällöt ovat oivaltavia ja asiakaslähtöisiä – niissä on sellaista, mitä emme itse olisi hoksanneet nostaa esiin. Medita on sisäistänyt liiketoimintamme ja tietää kuinka puhutella asiakkaitamme markkinointiviestinnässä.

Pasi Tarvainen
Johtaja, hallituksen pj., perustajaosakas

Lue asiakastarina

Pihla Group

Sisäinen viestintä

”Henkilöstöviestinnän toteuttamisessa on välttämätöntä, että viestintätoimiston tiimi tuntee ja ymmärtää yrityksen toiminnan, tavoitteet ja henkilöt hyvin. Hyvä toimialatuntemus on lähtökohta. Meditan tiimiin ja heidän työnsä laatuun voimme luottaa.”

Marko Kohvakka
Henkilöstöjohtaja

Lue asiakastarina

Muita asiakkaitamme

Meditan asiakkaita Buster Boats Cross boats logo Meditan asiakas Fitbit K-Auto logo    Meditan asiakkaita Kuopion EnergiaNewIcon logo   Meditan asiakkaita Roima     Meditan asiakkaita VeoliaYamarin logo