Finnboat logo

Ulkoinen viestintäosasto

”Meditan asiantuntemus on vienyt Finnboatin viestintää selkeästi ammattimaisempaan ja parempaan suuntaan. Yhteistyö on saumatonta ja voimme aidosti puhua Meditasta Finnboatin viestintäosastona. Näin me voimme keskittyä ydinosaamiseemme ja palvella jäsenkuntaamme paremmin.”

Jarkko Pajusalo
Toimitusjohtaja

Lue asiakastarina

Pihla Group

Sisäinen viestintä

”Henkilöstöviestinnän toteuttamisessa on välttämätöntä, että viestintätoimiston tiimi tuntee ja ymmärtää yrityksen toiminnan, tavoitteet ja henkilöt hyvin. Hyvä toimialatuntemus on lähtökohta. Meditan tiimiin ja heidän työnsä laatuun voimme luottaa.”

Marko Kohvakka
Henkilöstöjohtaja

Lue asiakastarina

K-Auto

”Autoalan viestinnässä käytetään paljon omanlaistaan terminologiaa ja teknologiakin on usein monimutkaista, jolloin asiantuntemus alasta on ehdoton edellytys. Viestintäyhteistyön kautta saamme myös enemmän näkyvyyttä erilaisille teemoille.”

Riitta Karjalainen
Viestintäpäällikkö

Lue asiakastarina

LH Lift logo

Markkinointiviestinnän ulkoistaminen

”Meditan kanssa on ollut mukava toimia, kun kaikkia alan tai tuotteidemme perusasioita ei ole tarvinnut selittää. Kun toimiala on valmiiksi tuttu, niin se helpottaa työskentelyä ja silloin saadaan parempia ideoita.”

Kari Piltonen
Toimitusjohtaja

Lue asiakastarina

Valtra logo

Sisältömarkkinointi

”Halusimme omien resurssiemme rinnalle monipuoliseen sisällöntuotantoon ja projektitukeen ammattitaitoisen ja alaa tuntevan kumppanin. Pitkä yhteistyö Meditan ja Valtran välillä on toiminut joustavasti, luotettavasti ja tehokkaasti.”

Hannele Kinnunen
Viestintäpäällikkö

Lue asiakastarina

Muita asiakkaitamme

Meditan asiakkaita Buster Boats Cross boats logoMeditan asiakkaita Finse Meditan asiakas FitbitMeditan asiakkaita Galvatek K-Auto logo  Meditan asiakkaita Kronos  Meditan asiakkaita Kuopion Energia PEL-Tuote  Meditan asiakkaita Roima Teknologiateollisuus logoMeditan asiakkaita Tieto  Meditan asiakkaita TietoAkseli  Meditan asiakkaita VeoliaYamarin logo